Workshops zijn er om te ervaren wie je denkt dat je bent en wie je zijn kan. Belangrijk hiervoor is dat we een sfeer creëren die helpt te openen, en te geven wat nodig is om op een andere manier te kunnen kijken. Want juist de kracht van veranderen zit ‘m in de bewustwording van wat je weerhoudt te doen en dragen wat je het liefste wil.

Goed om te weten

In al mijn workshops is er koffie, thee & water. Met homemade lekkers uiteraard. Ik werk in kleine groepen, of 1-op-1. In mijn atelier in Malden, of op locatie. Naast open inschrijvingen, is het ook mogelijk om mijn workshops te plannen voor een besloten groep. Leuk voor bijvoorbeeld een groep collega’s of vriendinnen.

Op de agenda

Deze workshops staan in de planning. Hou mijn social media in de gaten voor nieuw aanbod en nieuwe data.

 • MOODBOARDEN
  Een mooie en relaxte manier om zichtbaar te maken wat jij het liefste wil. In een onbevangen sfeer krijg je uitleg, inzicht & inspiratie. En ga je aan de slag met een schaar, lijm en een stapel glossy’s.
 • MOODBOARDEN PLUS KLEUR- & STIJLADVIES
  Tijdens deze workshop maak je niet alleen een moodboards. Ontdek je niet alleen wat jij denkt te moeten laten zien, maar juist mág tonen. Je leert ook hóe jij dit kan doen. Door te spelen met kleuren en texturen die wat voor jou doen.
 • MOODBOARDEN, KLEUR- & STIJLADVIES PLUS MIX & MATCH
  Om feeling met het bovenstaande te krijgen, neem je items uit je eigen kledingkast mee. Toppers en floppers. Zo ontdek je dat je meer in de kast hebt dan je denkt. En dat je combineren kan leren.
 • VISION BOARD & KASTSESSIE VOOR JOUW BESTE VERSIE
  Weerspiegelt jouw kast en kledingstijl wie jij bent of zijn wil? Of wat je denkt dat passend is/ zo hoort? Haal meer uit de/je kast en laat jezelf op je eigen en unieke wijze zien. Om verschil te maken en impact te hebben.

Vragen, meer weten of een afspraak maken? Neem gelijk contact op.

Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.

Angelien van den Heuvel