Zichtbaar vooruit

Jarenlang heb ik mijn expertise ingezet om te voldoen aan het plaatje dat de ander had. Toen ik het roer om gooide, ben ik me ervan bewust geworden hoeveel krachtiger het is als je jezelf laat zien. In volle glorie. Ook al gaat dat misschien in het begin nog wat met horten en stoten, wat twijfel en onzekerheid, jezelf laten zien en geven in de dingen die je doet, levert krachtigere resultaten op. Dat merk je in je werk, relaties en leven. 

Jezelf uiten

Mode en kleding zijn voor mij altijd uitingsvormen geweest die me interesseren. Omdat het laat zien wie je zijn kan, en hoe. Om er vervolgens een eigen, creatieve draai aan te kunnen geven die laat zien wat jij in huis hebt. Van een boel gecopycat moet ik niks hebben. Zo jammer als je laat zien wat iedereen al voor je uit kan tekenen. Het plezier dat het je oplevert om door vintage winkeltjes te struinen, of second hand boetiekjes, om dan naar huis te gaan met een unieke parel. Dat lukt niet altijd uiteraard, maar je kast vullen met kwalitatieve kleding bied je kwalitatieve combinaties die gezien mogen worden omdat ze jou laten zien op een manier die bijzonder is. Van waarde!

Niet stoeien maar bloeien

Met praten over mode, kleding en hoe het wat zou kunnen betekenen, bereik je uiteindelijk niets. Het is jezelf durven overgeven aan wat je wil en kan. Dan ervaren wat dit inhoudt en betekent voor jou. Dat is het belangrijkste. Je kan dit best zelf uitproberen en hiermee stoeien, maar met mijn expertise ga je net even wat sneller vooruit. En waarom zou je dat niet willen? Zo houd je tijd en energie over voor de expertise die jíj́ in huis hebt en mag geven om verschil te maken.