Anderen over mij

Sinds dat ik Monique ken, ben ik echt anders gaan shoppen. Ik heb haar geweldige event: Dress to Express bijgewoond. We waren met een leuke groep vrouwen bij elkaar en Monique liet ons o.a. ervaren welke materialen en kleuren ons goed staan en wat kleur voor je kan doen, wat kleding voor je kan doen, toverde outfits tot andere combinaties en liet ons een moodboard maken.
Door het inzicht dat ik die dag heb gekregen, doordat dit alles aan bod kwam, durf ik anders te shoppen. Ik shop minder items, omdat ik nu weet wat ik echt wil. Hoe ik mijn persoonlijkheid in mijn kleding terug kan laten komen. Ik heb nu tijdens het shoppen mijn moodboard in mijn hoofd en dat is waar ik me helemaal prettig bij voel. Zo dankbaar dat Monique op mijn pad is gekomen.

Simone de Jongh

Monique is een topper in haar vak! Zij heeft kleding/stijladvies gegeven op onze verwendag aan 6 vrouwen.
Ze geeft super tips en iedere vrouw vetrok met goede energie en zelfvertrouwen.

Angelien van de Heuvel, Voedingsdeskundige

Ik was op zoek naar een meer zakelijke kledingstijl. Lastig, want ik houd van sportief en comfortabel. Monique liet me tijdens de workshop Moodboarden en Kleuradvies zien hoe ik met kleding waar ik me prettig in voel toch een zakelijke uitstraling kan creëren. Ik koop nu makkelijker kleding doordat ik met een heel andere blik de winkel rondkijk. daarnaast was de workshop bij Monique gezellig en relaxed. Ze had heel snel door welke kleding me goed staat en heeft me waardevolle tips gegeven. Monique bedankt!

Maria Terpstra

Monique heeft me tijdens een kastsessie van drie uur laten zien welke kleuren en pasvorm bij me passen.

Had ik het maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn en dat ik wel wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.

Elvi van Wijk

Monique is een geweldig kado aan jezelf.

Marit S.

Monique is een vakvrouw met een pure kijk op de mens en daarna de kleding.

Geraldine Caraballo, Stylingguide Academy

Een middag met Monique is het geld dubbel en dwars waard! Heel fijn en inspirerend.

Astrid P.

Dank je wel voor je hulp. De jurk was er al… de schoenen ook, maar je wist er door de juiste accessoires één geheel van te maken dat écht bij mij past. Super!!!

Stella S.

De ‘kledingkastsessie’ die ik met Monique had was heel nuttig. Monique keek naar de kleding die ik al had en ze liet me zien wat me goed stond en waarom dat zo is. Zo begrijp ik nu waarom een driekwart-mouw bij mijn figuur past. Van mijn miskopen zag ik nooit goed waarom het nou precies niet werkte, maar door de uitleg van Monique werd me dat duidelijk. En daar maak ik nog elke dag gebruik van. Ik zie sneller wat me staat en dat heeft me al wat miskopen gescheeld. Maar vooral kan ik er nu van genieten dat ik beter kies; in de spullen die ik al heb, maar ook als ik de adviezen van Monique toepas bij het aanschaffen van iets nieuws.

Wat fijn dat we met ons netwerk FEMMES kennis hebben mogen maken met Monique. Een fantastische style coach die mijn kijk op kleding en uitstraling direct heeft weten te raken door haar passie voor stijl, haar vermogen om te luisteren naar behoeften en direct pluspunten weten te benoemen. Ben je opzoek naar meer zelfvertrouwen en authenticiteit in je kledingkeuze, dan weet ik zeker dat ze je verder kan helpen. Haar professionele aanpak maakt dat je je op je gemak voelt en met verschillende stijlen en kleuren stapsgewijs kunt gaan ontwikkelen. Ik kijk uit naar een kledingkast sessie!