Jij bent uniek

  • Wil jij meer van jezelf durven laten zien? Op je eigen & unieke manier?
  • Wil je een duurzame garderobe die recht doet aan je lijf, leeftijd en persoonlijkheid?
  • Wil je niet meer misgrijpen of met miskopen thuiskomen?
  • Klaar met getwijfel over jezelf en je outfits?
  • Klaar voor meer aantrekkingskracht in je leven, werk en relatie(-s)?

Op maat style coaching

Ik help je op een andere manier te kijken naar wie jij bent en wat je uitstraalt/ wil uitstralen. Om je vrijer te helpen kiezen, dragen en kopen van kleding die jou laat zien zoals je bent en zijn mag. Waarom? Omdat je je als vrijer mens veel makkelijker beweegt en veel krachtiger overkomt. En dat straal je uit!

Hoe doe ik dat?
Na een vrijblijvende, telefonische intake stel ik je mijn plan van aanpak voor om jou vooruit te helpen. Het is belangrijk helder te krijgen waar jouw vraag nu eigenlijk over gaat. Waardeer je jezelf en hoe doe je dit? Twijfel je eraan of je in de ogen van anderen wel oké bent? Hoe bepaalt dit je keuzes? Ik werk hierbij graag met moodboards/ visionboards, een passpiegel en/ of jouw kledingkast. Hiermee maak je verlangens of obstakels zichtbaar (ook onbewuste!) en kan je spelen om tot nieuwe inzichten en inspiratie te komen.

Locatie & investering
In Malden heb ik een fijn atelier om samen spelenderwijs aan de slag te gaan. Maar ik kom ook graag op locatie voor een kijkje in jouw kast en te ervaren wie jij bent en wat je in huis hebt (figuurlijk natuurlijk). Een sessie duurt gemiddeld drie uur. En 1 à 2 sessies blijken vaak voldoende om op je mooist voor de dag te komen. Mijn uurtarief is €85. Vanaf 10 km buiten Nijmegen reken ik een reisvergoeding. Mijn tarief is inclusief materiaal voor een mood– of visionboard, en inclusief water, koffie of thee.
Wil je mijn expertise inzetten voor een speciale gelegenheid of groep? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Klaar voor jouw mooiste versie van jezelf? Zonder voorbehoud en twijfel? Neem contact op voor een gratis intake of een afspraak.