Je hebt een kast voor je kleren en een kasten voor andere spullen. Maar waar berg je op wie je bent en wat je doen kan? Precies, die heb je niet. En dit is precies de reden dat deze training een nieuwe kans biedt om jezelf in de picture te zetten. Jezelf te geven voor datgene waar je hart naar uitgaat. Denk aan je relatie(s), je werk, je pleziertjes en ontspanning. Dus niet wachten, maar kom nu in de startblokken en geef je op voor deze tweedaagse training. En je leven zal voorgoed anders zijn. Niet omdat jij anders bent, maar omdat je anders in je leven gaat staan. En dat zie je. Dat voel je. Dat merk je. En dit is precies de bedoeling! 

Raak

Wat houdt deze training precies in? Deze training start met een vision board. Dat klinkt als een moodboard, maar is het niet. Een vision board is een manier om wat je wil zijn en doen, zichtbaar te maken. En wat heeft dit met je stijl van doen, zul je je afvragen. Nou, heel veel! Je denkt dat je je kleden moet om ertoe te doen en mogen zijn. In je werk, je relatie(s), op de sportschool, of noem het maar. Je volgt anderen. Of het nu je omgeving is, inspirators, marketingcampagnes, of wat dan ook. Maar die schrijven iets voor dat niet gaat over wie jij bent en wat jij doen kan. En dat kan met de beste bedoelingen zijn, maar jij bent niet wat zij je kunnen voorschrijven. 

Stralend

Jij bent uniek en van jou is er maar één. Wanneer je meer vanuit je eigen kracht in je leven gaat staan, meer gaat doen wat jou blij maakt en energie geeft, straal je iets anders uit dan wanneer je niet buiten de boot wil vallen. Dat is nu eenmaal zo. En daarom is een vision board zo krachtig. Het liegt niet over jouw capaciteit en jouw bestaansrecht. integendeel. Het laat je mooiste kant schijnen. En daarom is deze eerste stap gelijk een daalder waard. Ik begeleid je hierbij zodat je je vision board kan inzetten op iedere manier die je wenst. 

Ruimte scheppen

De tweede dag geven we je kledingkast een flinke reset. Aan de hand van je vision board lopen we je kast na op toppers en floppers. Zo maken we in eerste instantie schoon schip, omdat er dan ruimte ontstaat die iets mogelijk maakt. Namelijk een beweging naar jezelf toe. Je mag meer in je kast hebben waar jij mee kan laten zien dat je meer in huis hebt. 

Dat doen we als volgt. Je geeft mij de input die je denkt te moeten geven zodat ik je kan laten zien hoeveel meer je kan geven dan je denkt. Door combinaties te maken die je nog niet zien kon. Hierdoor klopt je vision board met hoe jij zijn wil en zijn kan. Een krachtige vrouw met het lef om te leven op een eigen en unieke wijze. En dit geeft zoveel energie, dat je versteld zal staan. 

Je hebt na de kastsessie misschien nog hulp nodig om items te shoppen en je kast compleet te maken. En dit geeft mij de kans je te geven wat ík in huis heb. Een neus voor bijzondere stukken die niet duur hoeven zijn, maar geen concessies doen aan kwaliteit.

Inclusief

  • Een vision board incl. inzicht in wie je bent en zijn kan,
  • Een kledingkast vol waarde incl. verslag met persoonlijke tips en adviezen,
  • Kleur- en stijladvies op maat,
  • Foto’s van de mooiste combinaties in je kast,
  • Een goodiebag.

Waar, wanneer & hoeveel

  • Creëren van een vision board in mijn studio (3 uur)
  • Een kastsessie bij jou thuis (3 uur)
  • Optie: personal shopping (waar, wanneer & hoeveel op aanvraag)
  • € 497.00

Klinkt mooi

Wil je weten of dit iets voor jou kan zijn? Of heb je een andere vraag. Laat het me weten. Ook als je een afspraak wil maken.

Ik heb er van genoten Monique! Wat een fijn en hartelijk ontvangst, opgevolgd door een gedegen aanpak. Doortastende, maar ‘zachte’ vragen, die tot een kleurrijk overzicht van mezelf leidde. Al kletsend word je door Monique figuurlijk uitgepeld en kom je tot de kern. Vragen als Wie ben je nu, wie wil je zijn? komen op het board tot leven. Dank je wel Monique! Ook voor het nagestuurde verslag!

Lucienne Karlas

Ik ben 58 jaar en kom de laatste jaren steeds dichter bij mezelf. Ik weet wat ik wil en kan dat steeds beter uitdragen. Hoe fijn zou het zijn als ook mijn kledingkeuze dit kan onderstrepen!
In de afgelopen jaren was mijn kledingkast een allegaartje geworden: te veel en te veel wat niet meer past.  Bovendien wil ik het liefste alleen nog maar tweedehands kleding kopen.
Wat fijn dat Monique mij hierbij heeft geholpen! Ze nam uitgebreid de tijd. Alle kledingstukken zijn met aandacht en zorg door onze handen gegaan en kregen een bestemming: blijven, wegdoen (ik verkoop ze op Vinted) of vermaken. 
De kleding die mocht blijven daar ben ik gewoon weer verliefd op geworden! Monique heeft oog voor stijl en kwaliteit. Door haar ogen kreeg mijn kleding opeens weer glans. Ook een oud topje wat al jaren achteloos in de kast lag werd weer een waardevol kledingstuk in de garderobe die mocht blijven. 
Wat ik het meest bijzondere vond, is dat Monique mij bij de koffie vroeg wat ik belangrijk vind. Ik heb twee kernwaarden: vrijheid en eenvoud. En dankzij Monique zie ik dat nu ook terug in mijn kleding. En ontdekte ik waarom kleren met ruches, strikken, wapperende onderdelen en veel knopen ongebruikt in mijn kast bleef liggen. De sessie met Monique heeft mij al met al nog weer een stapje dichterbij mezelf gebracht. 

Anneke Krakers, Executive coach voor vijftigers