monique style coach kledingadvies workshops malden nijmegen Arnhem Utrecht Amsterdam

Om feeling te krijgen met jouw stijl, kleuren en voorkeur voor texturen, neem je items uit je eigen kledingkast mee. Toppers en floppers. Zo ontdek je dat je meer in de kast hebt dan je denkt. En dat je combineren kan leren.

Liefdevoller kijken & kleden

Na uitleg over kleur- & stijl, bespreken we iedereen aan de hand van de meegebrachte items. Dat verheldert de boel omdat je aan den lijve ondervindt wat iets met je doet, of niet doet. En dan ook begrijpt waarom dit zo is. Einde van de sessie, zie je jezelf en jouw garderobe met hele andere ogen.

Inclusief

  • Koffie, thee, water, lekkers & een feestelijke lunch,
  • Fijn gevulde goodiebag,
  • Tips, tricks, inzicht & inspiratie.

Waar, wanneer & hoeveel

  • Binnen (bij mooi weer buiten) in mijn atelier in Malden,
  • 4 uur in de ochtend of middag,
  • € 187.00 per persoon (maximaal 4 personen per workshop)
monique style coach Utrecht Arnhem Amsterdam nijmegen kledingadvies

Een hele leuke workshop met haar professionele blik en informele sfeer voelde ik me erg op mijn gemak. Met de zeer fijne adviezen lukt het me nu een stuk beter om leuk combinaties te maken met kleding en me nog zekerder te voelen in mijn outfits. Door inzicht te krijgen in welke kleuren en stoffen goed bij me passen kan ik gerichter shoppen!

Suzan Greutink