Hierom

Een vrouw die staat als een huis, is een vrouw die in alles laat zien dat ze te geven heeft. Van waarde is. Dat zie je in hoe ze beweegt en wat ze draagt op een manier die haar past. Dit zit ‘m niet in de kleding, maar in wat zij met de kleding doet op het moment dat ze dit aan heeft. Ik wil je dit helpen zien en ervaren. Door je te helpen doen wat jij als de beste doen kan. Op jouw manier. Niet door je te laten zien hoe het moet en hoort, maar hoe het ook kan. Zonder opsmuk, zonder toeters en bellen, maar zoals het is en gaat. 

Aanpak

Dit doe ik door met jou een kans te zien die jij pakken kan en jezelf geven mag. Door in kaart te brengen wie je denkt te zijn en wie je als de beste zijn kan. Door te doen wat je wil doen in plaats van te moeten doen. Dit betekent dat niet ik maar jíj́ aan de slag mag met je kast en met jouw wensen op papier te zetten. Ik kan je dan laten zien waar je kansen mist en waar je juist mogelijkheden hebt. Zodat je dit zelf óók gaat zien. Hulpmiddelen die ik hierbij inzet, zijn het maken van een moodboard of visionboard, een kastsessie, en een garderobe upgrade op een duurzame manier. 

Duurzaam investeren

Voor mijn expertise bereken ik €85 per uur. Dit is exclusief reistijd (vanaf 10 km buiten Nijmegen) en inclusief materialen voor mood-/ visionboard, koffie, thee en water. De prijzen en data voor mijn events & workshops vind je in de agenda en mijn nieuwsbrief. Wil je weten wat en hoe ik wat voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.