Het niet voor iedereen een pretje om een nieuwe garderobe uit te kiezen. Niet omdat nieuwe kleding niet aanlokkelijk is, maar de zoektocht, het passen, het winkelpersoneel, de spiegels, het licht. Noem het maar. Het kunnen obstakels zijn die ontmoedigend werken. Gelukkig kan het anders!

Till you drop

Na een intake, een heldere hulpvraag en een budget, zijn er een paar opties:

  • We gaan samen (online) winkelen,
  • Ik winkel voor jou en we passen, mixen & matchen in mijn atelier, of bij jou thuis,
  • Jij winkelt (online) en we mixen & matchen in mijn atelier, of bij jou thuis.

Eventueel combineren we het personal shoppen met een kleur- & style advies op maat. En/ of een kastsessie. Je leert dan gelijk op een andere manier kijken en kopen.

Waar, wanneer & hoeveel

  • Een locatie naar keuze,
  • 2 à 3 uur in de ochtend of middag,
  • € 97.00 per uur of € 250.00 per dagdeel

Meer weten?

Is dit ook iets voor jou? Of om iemand cadeau te doen? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

Klimaatdeskundige Margot Ribberink, jarenlang weervrouw bij RTL –nu bij Omroep Max en TV Gelderland– is op verschillende manieren actief voor Green Capital Nijmegen. Meest in het oog vallend is misschien wel haar actie om het weerjournaal te presenteren in tweedehands kleding die Monique in den Bosch mee hielp uitzoeken. 

Het werken met Monique was een feestje. Ze luisterde goed, gaf geweldige tips en liet me op een leuke, eigen manier zien welke kleding me flatteerde en wat juist heel charmant stond. Dat ben ik lang niet altijd zo gewend. Ik krijg heel veel positieve reacties op mijn kleding. Veel mensen geloven niet dat het tweedehands is. Voor het herfst- en winterseizoen ga ik waarschijnlijk op zoek naar nieuwe combinaties. Of Monique dan meegaat? Ik hoop het!

Margot Ribberink, Weervrouw & klimaatdeskundige
monique style coach kledingadvies workshops malden nijmegen Arnhem