Een nieuwe manier van kleden, en dragen van kleding, is de toekomst. Er is zoveel aan kleding op de wereld. Zo’n overschot aan textiel, dat het onmogelijk is om er niet leuk uit te zien. Er zijn een hoop mogelijkheden om je middels kleding tot uitdrukking te brengen, een verschil te maken. Je kan dat doen door de mode te volgen en na te streven wat nu hoort, kan en mag, maar je kan ook kijken naar wat jou past. Wat jou laat zien op een manier die uniek is, zodat je energie en liefde uitstraalt. Simpelweg omdat je laat zien wie je bent. En niet zoals je denkt te moeten zijn volgens een (on-) geschreven norm.

Mooier dan je denkt

Voor veel mensen is dit lastig. Omdat ze vaak niet bewust bezig zijn met wie ze zijn, of denken te kunnen zijn. En dan is het makkelijker om wat regels, structuren en verhalen te volgen wanneer het om kleding en uiterlijk gaat. Wanneer je ooit hebt gehoord hoe mooi zwart jou staat, is dat onbewust niet omdat je geen andere kleuren kan hebben, maar omdat je denkt dat dit jouw beste kleur is. Of wanneer je denkt niet lang genoeg te zijn voor bepaalde kleding, je grijpt naar dingen die zogenaamd wel kunnen, omdat iemand je dat ooit heeft verteld.

Laat je zien

Zo creëer je waarheden die geen waarheid zijn, maar opgeslagen op- en aanmerkingen die je keuzes op gebied van jouw look-&-feel zijn gaan bepalen. Vaak onbewust. Je laat dan dus niet zien wie je werkelijk bent, maar wie je dénkt te zijn en mag zijn. En dat is jammer, omdat je je veel vrijer kan bewegen en tonen met kleding die jou als gegoten zit. En dat is wat ik mensen wil helpen zien. Zodat ze de automatische piloot durven loslaten en vanuit vertrouwen en verlangen gaan kiezen wat ze willen dragen. Wát anderen daar ook van vinden. Want hé, er is altijd wel iemand die anders kijkt, denkt, en er ’t zijne/hare van vindt. Maar dat hoeft geen reden te zijn om je niet te laten zien op jouw unieke en eigen wijze. Met wat handige tips & trucs volg jij voortaan je eigen kompas. Of het nu je eigen kledingkast betreft, of tijdens het shoppen van nieuwe aanwinsten.

Dit wil ik

Wil jij bewuster met je garderobe en kleding leren spelen? Voor de dag komen zoals je bent? Neem dan contact op, of kijk naar mijn aanbod om te zien op welke wijzen ik je vooruit kan helpen.