De actualiteit, een gelegenheid, of een persoon vraagt soms om meer dan het bestaande aanbod. Daar houd ik van, omdat het op inspirerend teamwork aankomt. Zo heb ik events, creatieve workshops en bijvoorbeeld verjaardagen tot een succes helpen maken.

Samen meer

Met een hoop kennis en ervaring op gebied van kleding, kleur, styling & coaching, in combinatie met een groot professioneel netwerk en oog voor bijzondere locaties, help ik je vorm geven aan speciale wensen. Zowel particulier als zakelijk.
En wat het ook altijd goed doet, is een cadeaubon! Voor een jubilaris, jarige jop, moederdag presentje, een vriendin of collega. Verzin het maar.

Klinkt als muziek

Sparren, informeren of afspraak maken? Doen! We gaan er iets moois van maken.

Regelmatig organiseer ik iets voor mijn klanten. Om ze te verwennen. Monique helpt me hierbij. Maken we samen lekkers, goodiebags en inspireren we de dames hun mooiste kant te laten zien met unieke kledingstukken en accessoires. Iedereen blij!

Wacky Jans, eigenares van SecondHandRose

Monique heeft voor ons een aantal workshops verzorgd die zeer goed ontvangen zijn door de deelnemers. Het lukt haar om tijdens zo’n workshop op een ongedwongen manier iedere deelnemer evenveel persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast geeft ze concrete adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt zonder dat je een compleet nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen.

Hedwig Roeling, directeur PV Radboud Universiteit & Radboudumc

Eens in de zoveel tijd tover ik mijn huis om in expositieruimte voor mijn kunstwerken. Voor extra reuring vraag ik dan vrouwen uit mijn netwerk die met styling bezig zijn. Voor een pop-up van hun bedrijf. Monique is altijd van de partij met haar vintage en tweedehands designer kleding, en haar sieraden. En als het even kan lekkere baksels en goodiebags.

Yvon van Bergen, kunstenaar
monique style coach kledingadvies workshops malden nijmegen Arnhem