Wanneer je jezelf kan uittekenen in steeds dezelfde kleur en stijl. Of als je figuur veranderd is en het tijd wordt je kast te updaten. Of je kan slecht kleding wegdoen en ziet door de bomen het bos niet meer. Dan is een kleding- & kleuradvies iets voor jou!

Alles uit de kast

We maken een afspraak bij jou thuis. Ik neem een goodiebag voor je mee met handige dingen voor het onderhoud van je kleding. Maken we eerst kennis met elkaar onder genot van een kop koffie of thee.
Daarna gaan we aan de slag. Maken we nieuwe combinaties met wat je zelf al in de kast hebt. En al deze ‘nieuw’ gemaakte sets worden gefotografeerd. We laten alles door onze vingers gaan. Niets zal aan onze aandacht ontsnappen. Want we willen precies díe items een plek geven die qua kleur, textuur & stijl voor jou werken. En het beste naar voren halen.

Investeer in jezelf

Ik leer je combineren met alles wat je in huis hebt. Letterlijk & figuurlijk. Maar ook hoe je je kast zó inricht dat je moeiteloos pakt en aantrekt wat je staat als de beste. En je helpt krachtig jezelf te zijn en doen. Dat wordt passen en stapelen dus. Een stapel favorieten, een stapel die vermaakt mag worden, een stapel die de verkoop in kan en een stapeltje weggevertjes. En een lijstje om de boel slim mee aan te vullen. Zodat je opgeruimd voor de dag komt. Waar en wanneer dan ook.

Inclusief

  • Een verslag met persoonlijke tips en adviezen,
  • Opgeruimde kast voor een dito start van je dag,
  • Kleur- en stijladvies op maat,
  • Foto’s van de mooiste combinaties in je kast,
  • Een goodiebag.

Waar, wanneer & hoeveel

  • Bij jou thuis,
  • 4 uur in de ochtend of middag,
  • € 347.00

Klinkt mooi

Wil je weten of dit iets voor jou kan zijn? Of heb je een andere vraag. Laat het me weten. Ook als je een afspraak wil maken.

Vorige week samen met Monique in de kledingkast gedoken. We hebben een super leuke dag gehad! Monique geeft je kledingkast een tweede leven en zorgt ervoor dat je met andere ogen naar je eigen kleding gaat kijken. En je weer jaren vooruit kan met dezelfde kleding maar met nieuwe combinaties. Een aanrader!

Wendy Haukes

Monique, wat een inspiratie heb je me gegeven! Je bent een vakvrouw met een groot hart💝

Je noemde nog een app om een collage te maken van de foto’s. Wil je me de naam nog een keer geven?

Bedankt voor deze mooi ochtend

💛🙏💙

Henny B.
Monique in den Bosch style coach kledingadvies nijmegen malden Elst Arnhem druten Beuningen Vught Amsterdam Utrecht