Ik ben Monique

We zijn niet zomaar op de wereld. Je bent op de wereld om iets te maken van je leven! Om een verschil te maken. En een hele leuke job te creëren waar je een hoop liefde in kwijt kan. In mijn leven ben ik veel met kleding bezig geweest. Na de modeacademie heb ik veel kleding gemaakt & verkocht. En met visual merchandising vooral geïnspireerd te combineren. Heel lang ben ik in loondienst met mode bezig geweest. Een hele tijd met veel plezier, maar toen ik een opening zag om voor mezelf te starten, heb ik mijn kans gegrepen. Ik was begin 50. Niet meer piep. En al helemaal geen geboren ondernemer. Oftewel de stap om voor mezelf te beginnen was enórm.

Wie niet waagt, laat zich niet zien

Maar StudioByMo was in 2012 een feit. En sindsdien is alles in een stroomversnelling gekomen. Ik ben vol gaan investeren in mezelf en in mijn ideeën. Gaan netwerken, mezelf in de spotlights gaan zetten. En je moet weten dat ik best verlegen en heel bescheiden ben. Maar ik wilde zo graag heel veel mooie vrouwen helpen zien hoe prachtig ze zijn, en wat de juiste kleuren, teksturen en snit voor ze kunnen doen. Dat ik er iedere keer weer een stoere stap bijzette. En nog steeds. Want het smaakt telkens naar nóg meer mooie ervaringen. En zo kan ik op steeds meer manieren doen wat ik het liefste doe en beste kan: vrouwen helpen in hun kracht te zetten. Door ze zichzelf met meer liefde te helpen zien. In de spiegel. En te inspireren hun mooiste kanten te accentueren. Dat maakt me zo dankbaar. Iedere keer als ik die stralende ogen, met de handen in de zij, in de spiegel zie kijken naar een heel ander persoon. Eentje die gezien mag worden!

Stoere stap

Als je nu denkt: dit wil ik ook! Ik wil mezelf ook graag vrijer en van mijn mooiste kanten laten zien, neem dan contact met me op. Of kijk vast even naar wat ik zoal aanbied.

Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.

Angelien van den Heuvel

NB Mijn portretfoto’s (bovenaan deze pagina en op de homepage) zijn gemaakt door Marianne Jetten. Een fotograaf en vakvrouw die weet hoe ze jouw mooiste kant in beeld kan brengen. Dat is fijn samenwerken!